Projektovanje bazena

Projektovanje bazena je jedno od značajnijih pitanja u oblasti izgradnje bazena. Kao početno i najznačajnije pitanje, projektima izrađenim po želji kupca garantujemo da će naš kupac imati bazen shodno svojim zahtevima i potrebnim hidromašinskim elementima, adekvatnim osvetljenjem i vodenim atrakcijama. Naši projekti sadrže informacije o načinu sprovođenja građevinskih radova, dispoziciju opreme i cevnog razvoda, a dodatno je moguće obezbediti i tehničke konsultacije u vezi sa izvođenjem radova.

Pored projektovanja bazena, bavimo se još i izvođenjem radova, montažom opreme za bazene a uz to nudimo i izradu završne obrade bazena u smislu izvođenja hidroizolacije bazena, lepljenja keramike (staklenog mozaika) ili postavljanja lajnera.

Za izbor bazenske tehnike uvek predlažemo renomirane proizvođače za koje smo sigurni u kvalitet a dugogodišnje iskustvo dodatno učvršćuje pouzdanost opreme koju nudimo. Otuda, kao ovlašćeni zastupnik i distributer za Srbiju brendova Emaux i Diasa, dajemo garanciju na izvedene radove i zadržavamo kvalitet i prepoznatljivost na domaćem ali i inostranom tržištu.

Pregledi: (347)