Sve blagodeti korišćenja hidromasažne kade

Upoznajte sve blagodeti hidromasaže u svom domu. Hidromasaža i korišćenje blagodeti tople vode su vekovni tretmani za koje se već dugo zna da poboljšavaju zapanjujući niz bolesti, kao i preventivno deluju na sam organizam. Kod hidromasaže ta dva tretmana se udružuju, stvarajući moćnu kombinaciju koristi. Neke od koristi su:

  1. Poboljšana koža – hidromasaža daje koži blistav i zdrav izgled. Jedno istraživanje pokazalo je da hidromasaža efikasno smanjuje ožiljke, abnormalnu pigmentaciju, crvenilo i upale kod opekotina.
  2. Bolja cirkulacija – hidromasaža obezbeđuje bolju cirkulaciju što smanjuje simptome kod osoba koje imaju nepravilnu cirkulaciju.
  3. Zdravija funkcija srca – hidromasaža poboljšava kliničko stanje pacijenata sa srčanim smetnjama i bolestima a epizode ​​smanjenog protoka krvi su manje učestale, bolovi u grudima su smanjeni i tolerancija prema vežbanju raste.
  4. Otklanjanje boli – hidromasažom se eliminiše napetost mišića, ublažava pritisak u zglobovima i podržavanje celog tela. Istraživanje je pokazalo da redovnim korišćenjem hidromasaže dolazi do smanjenja bola i poboljšanih svakodnevnih funkcija.

Prilikom odabira hidromasažne kade potrebno je da obratite pažnju na potrebe. Mlaznice koje se nalaze u samoj kadi su strateški postavljene u koordinaciji sa sedalnim delom tako da se njima ciljaju određena, najčešće problematična, područja na telu. Broj mlaznica zavisi od kade koju birate, preferencija i broja ljudi koji će tu kadu koristiti. Najvažnije je znati da ćete korišćenjem hidromasažne kade doživeti iskustvo bez kompromisa.

Favorit hidromasažne kade su proizvedene od materijala koji podnose sve vremenske prilike, a oprema je proizvedena po najmodernijoj tehnologiji elektronske kontrole rada. Elektrosnka kontrola koju poseduju Favorit hidromasažne kade predstavljaju mozak rada a spa hidro pumpa predstavlja srce njenog rada.

Pregledi: (339)